fbpx
Select Page

ZARADITE OD VAŠIH ODGOVORA

Osvojite do 2€ po odgovoru

✅ Zabavno i besplatno pridružiti se

✅ Brzo i jednostavno plaćanje

Kako zaraditi novac uz Survimo online ankete?

Prijavite se besplatno

Registrujte se sa istom e-poštom koju koristite za svoj PayPal nalog i bićete spremni da počnete.

Odgovorite na ankete

Dobit ćete direktne pozive za anketiranje putem e-pošte. Dovršite ih i zaradite.

Podići novac

Čim dostignete prag plaćanja, možete podići novac na svoj Paypal račun.

Prijavite se i počnite zarađivati!

Potrebno je manje od 30 sekundi

Šta je Survimo?

Survimo Paid Surveys je dio globalne burze istraživanja tržišta Opinodo. Još od 2014. godine provodimo milione popunjenih online anketa. Odgovori koje prikupljamo pomažu da nebrojene proizvode i usluge poboljšamo.

Ankete su ključne za donošenje poslovnih odluka u većini kompanija. Vi kao korisnik i potrošač imate znanje i moć da oblikujete buduće proizvode. Vaše mišljenje je vrijedno.

Dakle, trebalo bi da budete plaćeni za svoje učešće u anketama. Ovo nije samo za vas da zaradite novac na mreži, već je i jasan dokaz činjenice da se vaši odgovori koriste. Možete napraviti razliku pomoću naših online plaćenih anketa.

Zarađivati novac na internetu je lako sa Survimo anketama

Zarađivanje novca putem Survimo anketa je jednostavno i zabavno. Nudimo besplatno doživotno članstvo za sve. Svako se može pridružiti i zaraditi novac na internetu besplatno.

Ne morate imati nikakvo iskustvo da biste učestvovali u našim online plaćenim anketama. Samo nas zanima vaše iskreno mišljenje.

Da bismo stvari učinili još lakšim, potražit ćemo ankete koje savršeno odgovaraju vašem profilu. Dakle, umjesto da sami pokušavate pronaći ankete, sjedite i opustite se dok mi tražimo za vas. Čim pronađemo savršenu plaćenu anketu, poslat ćemo vam direktnu pozivnicu putem e-pošte.

Podijelite svoje odgovore s nama i odmah zaradite novac na mreži. To je tako jednostavno.

Da li želite dodatni prihod?

Plaćene ankete su pravi način

Ako tražite način da lako zaradite novac na mreži, na pravom ste mjestu. Survimo plaćenim anketama može se pristupiti bez obzira gdje se nalazite. Potrebna vam je samo stabilna internetska veza i mobilni, tablet ili računar.

Zaglavljeni u čekaonici? Vaš sastanak je odgođen? Ili možda čekate da vam se djeca vrate iz škole? Iskoristite ovu priliku da zaradite novac na internetu u svoje slobodno vrijeme ispunjavanjem jedne ili dvije ankete.

Uživajte u svim pogodnostima koje Survimo donosi

Radi kao roditelj koji ostaje kod kuće

Ispunjavanje onlajn anketa je veliki hit među roditeljima koji ostaju kod kuće. Porodice moraju da pokriju mnogo različitih troškova, a to često može biti veoma teško. Dobra vijest je da sa Survimo plaćenim anketama svako može zaraditi novac od kuće. Možete biti kod kuće sa svojim mališanom i istovremeno zarađivati na internetu. Zarađivati novac kao roditelj koji ostaje kod kuće nikada nije bilo tako lako.

Zaradite novac od svoje spavaonice

Teško je živjeti sa malim budžetom, posebno tokom fakulteta. Mnogi studenti dobiju posao da pokriju svoje troškove, ali to im ne ostavlja slobodnog vremena. Uz plaćene online ankete, to neće biti problem. Možete zaraditi kao student i imati dovoljno vremena za učenje i druženje sa prijateljima. Budući da su tako fleksibilne, Survimo ankete su odličan način da zaradite novac dok ste na fakultetu.

Dodatni prihodi za penzionere

Većina ljudi misli da je zaraditi novac u penziji nemoguća misija. Ali, to nije istina. Online ankete su odličan dodatni prihod za starije i penzionere. Stariji građani su važni članovi društva i njihovo mišljenje se mora čuti. Sada svaki stariji može podijeliti svoje mišljenje putem online plaćenih anketa i pritom zaraditi novac. Ankete donose veliki sporedni prihod.

Podijelite svoje mišljenje, osvojite svoju nagradu

Plaćanje na Survimo je brzo i jednostavno.

Cijenimo naše korisnike i želimo svima vama pružiti najbolje moguće iskustvo. Zato vi odlučujete kako želite da budete plaćeni. Da li ćete primiti novac na PayPal, dobiti besplatne poklon kartice ili donirati svoj novac u potpunosti ovisi o vama.

Važno je da se registrujete sa istom e-poštom koju koristite za svoj PayPal nalog. Čim dostignete prag plaćanja, možete podići svoj novac za anketu. U samo nekoliko klikova, novac će biti na putu.

Nastavite sa anketiranjem na mreži i zaradit ćete više novca na internetu. Survimo je tu da vam pomogne da povećate svoj prihod i zaradite online novac bilo kada i bilo gdje.