fbpx
Select Page

Veel Gestelde Vragen

Welkom bij ons helpcentrum! Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen van onze gebruikers.

Hoe kan ik lid worden?

Let op: inschrijven voor een lidmaatschap is gratis.

Eerst moet u uw land op de startpagina kiezen. Maak je account aan met een e-mailadres dat hetzelfde is als het adres dat je gebruikt voor de gekozen betaalmethode. Deze stap is belangrijk!

Vul uw profiel met zoveel mogelijk informatie in om de enquêtes te ontvangen die bij u passen. Bovendien zult u vaker enquêtes ontvangen als uw profiel meer informatie bevat.

Waarom wordt mijn postcode niet geaccepteerd?

Probeer je nog een keer te registreren en zorg ervoor dat je de postcode correct hebt ingevoerd. Het moet handmatig worden getypt, zonder spatie ertussen (u kunt het vinden op Google).

Als je nog steeds dezelfde melding krijgt, stuur ons dan een screenshot van het probleem, dan nemen we contact op met de verantwoordelijke afdeling om het verder te onderzoeken.

Wat als ik mijn wachtwoord vergeet?

U kunt uw wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen door de volgende stappen te volgen:

• Ga naar de inlogpagina
• Klik op “Wachtwoord vergeten” onder het inloggebied
• Typ nu het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om u te registreren bij de enquêteportal
• We sturen u onmiddellijk een e-mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen
• Controleer je inbox
• Klik op de link in de e-mail
• Stel een nieuw wachtwoord in

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

• Ga eerst naar je profielpagina.
• Ga daarna naar het gedeelte Beveiliging.
• Van daaruit kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Waarom ontvang ik geen uitnodigingen voor enquêtes?

Het aantal uitnodigingen dat u ontvangt, hangt af van het land waarin u woont. Deelnemers in bepaalde landen ontvangen meer uitnodigingen dan panelleden op sommige andere locaties. Ook worden deelnemers geselecteerd op leeftijd, geslacht, gewoontes, opleidingsniveau, etc. Al deze eisen worden gesteld door marketingbureaus die enquêtes versturen.

Wat we wel aanraden is dat je je profiel zo volledig mogelijk invult. Door dat te doen, ontvangt u de enquêtes die het beste bij u passen. Evenzo zult u ze vaker ontvangen als uw profiel meer informatie bevat.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor een enquête?

Voor sommige onderzoeken wordt vooraf een doelgroep bepaald op basis van bepaalde kenmerken die niet in je profiel bij ons staan. Hierdoor kan het voorkomen dat u niet tot de doelgroep van een enquête behoort, terwijl u wel een e-mailuitnodiging voor de enquête heeft ontvangen.

Vaak zijn er bepaalde doelgroepen nodig voor enquêtes. Soms is er een “pre-enquête” die bestaat uit een klein aantal vragen om te controleren of u past bij de beoogde groep van examenkandidaten. Als de computer merkt dat u niet gekwalificeerd bent om de vragen van het betreffende onderzoek te beantwoorden, wordt u uit het onderzoek verwijderd. Dit gebeurt meestal in de eerste paar vragen en in zeer zeldzame gevallen later in de enquête. In dergelijke omstandigheden wordt de enquête niet geregistreerd.

We raden je aan om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Als u dit doet, voorkomt u dat dit nogmaals met u gebeurt en ontvangt u alleen de enquêtes die voor u geschikt zijn.

Waarom heb ik een uitnodiging gekregen voor een gesloten enquête?

We nodigen altijd meer mensen uit dan we nodig hebben. Dit komt omdat we niet van tevoren kunnen zeggen hoeveel mensen zullen deelnemen aan onze enquêtes. Dit is essentieel om onze klanten te garanderen dat het vereiste aantal deelnemers binnen een bepaalde tijd wordt bereikt.

Het programma stuurt uitnodigingen naar iedereen die in aanmerking zou moeten komen voor de enquête. Omdat het een proces is, ontvangt niet iedereen de uitnodiging tegelijkertijd. Sommigen ontvangen de uitnodiging eerder dan anderen, maar iedereen die is ingesteld om de uitnodiging te ontvangen, zal deze op een bepaald moment ontvangen. We hebben geen controle over de volgorde waarin panelleden enquêtes ontvangen.

Aan de andere kant hebben bureaus, die de enquête verzenden, slechts een bepaald aantal volledige enquêtes nodig. Wanneer dat aantal is bereikt, wordt de enquête gesloten.

Wat we wel aanraden is dat je je profiel zo volledig mogelijk invult, zodat je de enquêtes ontvangt die bij je passen. Ook zult u vaker enquêtes ontvangen als uw profiel meer informatie bevat.

Waarom duurt een enquête anders dan in de uitnodiging was aangegeven?

Het kan wel eens voorkomen dat u wordt uitgenodigd voor een enquête, maar als u deze start, wordt u na een paar voorbeeldvragen geëlimineerd. Dit kan gebeuren omdat u niet aansluit bij de gewenste doelgroep. Hetzelfde kan gelden wanneer de enquête al is gesloten. In een dergelijk geval gaat ons systeem direct voor u op zoek naar een nieuwe enquête. Als u de enquête kunt invullen, ontvangt u uiteraard de vergoeding voor deze enquête. U krijgt een hogere vergoeding voor een langer onderzoek en een lagere vergoeding voor een kortere.

De reden waarom u een ander geldbedrag krijgt, of de enquête langer is dan vermeld in de uitnodiging, geeft aan dat u heeft deelgenomen aan een aparte enquête.

Waarom kan ik niet doorgaan met de enquête als ik deze per ongeluk afsluit?

Elke enquêtelink is slechts één keer aanklikbaar. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om een pauze te nemen tijdens het onderzoek. Het is ook niet mogelijk om het opnieuw te starten na het sluiten van het browservenster.

Helaas moeten we op deze manier te werk gaan om meervoudige deelname en soortgelijke vormen van fraude te voorkomen. Het is raadzaam om elke enquête in één keer in te vullen.

Bij langdurige inactiviteit kunnen er korte onderbrekingen van de internetverbinding zijn. Dit kan ertoe leiden dat het onderzoek wordt afgebroken. Om veiligheidsredenen en vanwege internationale richtlijnen voor marktonderzoek kan een onderzoek niet worden voortgezet en kunnen de resultaten niet worden meegenomen in de analyse.

Waarom is mijn saldo hetzelfde na het invullen van de enquête?

Om technische redenen is het vaak niet mogelijk om de onderscheiding direct op het profiel te zien. Zodra we een bevestiging van de ingevulde enquête hebben ontvangen, belonen we je direct.

Hoe kan ik mijn saldo controleren?

U kunt uw saldo controleren op uw Survimo-profiel.

Hoe kan ik mijn geld opnemen?

Enquêtes moeten worden ingevuld om een beloning te krijgen.

De uitbetalingsdrempel is afhankelijk van de geselecteerde betaalmethode.

Wanneer u de betalingsdrempel bereikt, kunt u het geld overmaken met de door u gekozen betalingsmethode. Houd er rekening mee dat de betaalmethode moet zijn gekoppeld aan hetzelfde e-mailadres dat u gebruikt voor het invullen van enquêtes.

U kunt de beschikbare betalingsmethoden voor uw land bekijken in uw profiel onder het gedeelte ‘Beloningen’.

Hoe lang duurt het voordat het geld is overgemaakt?

Soms kan het enkele werkdagen duren voordat de betaling is geregistreerd. Dit vanwege technische redenen en voor boekhoudkundige doeleinden. Mocht het niet binnen 10 werkdagen zijn uitbetaald, neem dan hier contact met ons op.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?

Meld u aan bij uw profiel en klik op Afmelden. Volg daarna gewoon de instructies op de pagina. U kunt zich ook direct afmelden voor nieuwsbrieven via de link onderaan de nieuwsbrieven.

Houd er rekening mee dat hiermee al je gegevens worden verwijderd, ook het geld dat nog niet is uitbetaald.

U kunt een nieuw profiel aanmaken. Al het geld en andere transactiegegevens zijn echter verdwenen.

Als je nog vragen hebt, bezoek dan onze contactpagina om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.