fbpx
Select Page

Survimo – ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Είτε είστε γονέας που μένει στο σπίτι, είτε μαθητής είτε απλά θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Το Survimo σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας αβίαστα με πληρωμένες έρευνες. Οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Και το καλύτερο μέρος είναι – δεν χρειάζεστε καμία εμπειρία ή δεξιότητες για να ολοκληρώσετε έρευνες.

Είναι αρκετά απλό. Πάρτε την αγαπημένη σας συσκευή, συνδεθείτε στο διαδίκτυο και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα με το Sruvimo. Και μην ανησυχείς. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να λαμβάνετε έρευνες σε χρόνο μηδέν. Επιπλέον, θα μοιραστούμε μερικές συμβουλές για το πώς να λάβετε περισσότερες έρευνες και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα παρακάτω στο κείμενο. Διαβάστε το λοιπόν προσεκτικά.

Ξεκινώντας με το Survimo

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο Survimo σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ναι, σωστά. Είτε χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή ή tablet, δεν έχει σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Για να δημιουργήσουμε το προφίλ σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές προσωπικές πληροφορίες (όνομα, διεύθυνση email, κ.λπ.). Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από εμάς. Και μόλις ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στον σύνδεσμο, είστε έτοιμοι.

Γιατί να συμπληρώσετε έρευνες επί πληρωμή?

Εκτός από τον προφανή λόγο – τη δημιουργία περισσότερων εσόδων, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι έρευνες επί πληρωμή είναι τόσο καλές. Για αρχή, μπορείτε να κάνετε έρευνες κυριολεκτικά οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο. Και δεν έχει σημασία αν είστε ξενύχτη ή πρωινός άνθρωπος. Μπορείτε να επιλέξετε πότε θα τα ολοκληρώσετε. Απλά φανταστείτε τις δυνατότητες. Επιβαίνοντας σε λεωφορείο, κάθεσαι σε μια καφετέρια, περιμένοντας σε μεγάλη ουρά ή δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς – ο ουρανός είναι το όριο.

Επιπλέον, οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει σε έρευνες επί πληρωμή, ανεξάρτητα από το επίπεδο εκπαίδευσής του. Δεν ζητάμε διπλώματα και δεν μας ενδιαφέρουν οι πιστοποιήσεις. Όλοι έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας, να μοιραστούν τις σκέψεις τους και να κερδίσουν χρήματα ενώ το κάνουν. Ο μόνος περιορισμός που μπορεί να συναντήσετε είναι ένα απαιτούμενο ελάχιστο όριο ηλικίας. Θα χρειαστείτε την άδεια του γονέα σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εάν είστε ανήλικοι.

Μόλις εγγραφείτε στο Survimo, θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να βοηθήσετε στη διαμόρφωση μελλοντικών προϊόντων/υπηρεσιών των εταιρειών που χρησιμοποιείτε. Είναι μια κατάσταση win-win τόσο για εσάς όσο και για τις επιχειρήσεις που στέκονται πίσω από αυτά τα αγαθά. Είναι σαφές ότι αυτές οι εταιρείες θέλουν να ακούσουν τι έχετε να πείτε εσείς, ως χρήστης τους, για τα προϊόντα τους. Έτσι θα μπορούσαν να τους κάνουν καλύτερους στο μέλλον. Και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τις σκέψεις σας. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα για τη γνώμη σας;

Συλλέξτε τις ανταμοιβές σας από το Survimo

Ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αρχίζουν να συμμετέχουν σε έρευνες επί πληρωμή είναι οι ανταμοιβές που λαμβάνουν για αυτό. Πιο συγκεκριμένα, τα μετρητά. Ας εξηγήσουμε λοιπόν πώς λειτουργεί.

Αρχικά, εγγραφείτε και συμπληρώστε το προφίλ σας όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μπορέσουμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα. Μόλις λάβετε την πρώτη σας πρόσκληση για έρευνα στο email, ανοίξτε την και ξεκινήστε να την κάνετε όποτε βρείτε χρόνο για αυτήν. Ανάλογα με τη διάρκεια της έρευνας, το θέμα ή τον συνδυασμό διαφορετικών παραγόντων, κάθε έρευνα θα έχει διαφορετική αξία. Ορισμένες έρευνες θα σας πληρώσουν περισσότερο από άλλες. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον χρόνο που χρειάζεται και τα μετρητά που θα κερδίσετε για αυτό πριν ξεκινήσετε να το κάνετε. Πάντα επισημαίνουμε αυτές τις τιμές σε κάθε email πρόσκλησης έρευνας που λαμβάνετε.

Μόλις καλύψετε το όριο πληρωμής, μπορείτε να μεταφέρετε τα κέρδη σας σε έναν λογαριασμό PayPal. Και θα είναι διαθέσιμο για απόσυρση σε λίγες εργάσιμες ημέρες. Θεωρούμε την προστασία και το απόρρητό σας ως κορυφαία προτεραιότητά μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκτός από τη διατήρηση των δεδομένων σας ασφαλή, σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που υπάρχει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον λογαριασμό σας ή τα κέρδη σας ή εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις έρευνες.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις πληρωμένες έρευνες

Το νούμερο ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε για να λαμβάνετε περισσότερες έρευνες στα εισερχόμενά σας είναι να συμπληρώσετε πλήρως το προφίλ σας στο Survimo. Έχοντας ένα πλήρες προφίλ θα μας δώσει καλύτερη εικόνα για τις προτιμήσεις και τις συνήθειές σας. Και αυτό θα επηρεάσει άμεσα τον αριθμό και το είδος των ερευνών που λαμβάνετε από εμάς. Εάν έχουμε τις σωστές πληροφορίες για εσάς, μπορούμε να αρχίσουμε να σας στέλνουμε περισσότερες έρευνες για τις οποίες θα πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι η συνέπεια είναι το κλειδί για να κερδίσετε χρήματα με πληρωμένες έρευνες. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να επιλέξετε την ώρα για να κάνετε έρευνες. Και αυτό είναι που τους κάνει τόσο σπουδαίους. Αλλά θα ήταν επίσης έξυπνο να έχετε ένα πρόχειρο σχέδιο για το πότε θα κάνετε αυτές τις έρευνες. Θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συνεπείς και να συσσωρεύσετε τα κέρδη σας. Παρόλο που είναι καλό να έχετε κάποιο σχέδιο, μην ξεχνάτε ότι είστε πάντα υπεύθυνος για τις ώρες σας. Τέλος, είσαι το αφεντικό του εαυτού σου.

Να είστε πάντα ειλικρινείς όταν συμπληρώνετε έρευνες επί πληρωμή. Οι εταιρείες ερευνών εκτιμούν τις ειλικρινείς απαντήσεις επειδή θέλουν να λαμβάνουν μόνο τις σωστές πληροφορίες για τα προϊόντα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πάροχοι ερευνών έχουν τους τρόπους τους να πουν εάν είστε ειλικρινείς ή όχι. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια έρευνα ή όχι. Έτσι, για να αποφύγετε τον αποκλεισμό σας στη μέση μιας έρευνας και να χάσετε το χρόνο σας, φροντίστε να δίνετε πάντα ειλικρινείς απαντήσεις.

Εγγραφείτε στο Survimo για εύκολες και ανταποδοτικές έρευνες

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από το σπίτι. Και μπορείτε να το κάνετε χωρίς ιδιαίτερες δεξιότητες, μπαίνοντας στην πλατφόρμα Survimo και στην αναπτυσσόμενη κοινότητά της. Η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση και ο καθένας μπορεί να τη διαχειριστεί. Μπορείτε να βρείτε εύκολα νέες έρευνες και να παρακολουθείτε τα κέρδη σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να κερδίσετε χρηματικά έπαθλα απλά εκφράζοντας τις σκέψεις σας για διάφορα θέματα. Και βοηθώντας τις εταιρείες να βελτιώσουν την επιχείρησή τους, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε το Survimo και να δείτε πόσα μπορείτε να κερδίσετε; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αφού η συμμετοχή είναι δωρεάν και απλή.

Εξερευνήστε άλλες επιλογές

Διαφημιζόμενοι χορηγοί

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις πληρωμένες έρευνες. Κάντε κλικ παρακάτω και κερδίστε ακόμα περισσότερα.