fbpx
Select Page

CÂȘTIGAȚI DIN RĂSPUNSURILE DVS

Primiți până la 2€ per răspuns

✅ Distractiv și liber să vă alăturați

✅ Plata rapida si usoara

Cum să câștigi bani cu sondajele online Survimo?

Inregistreaza-te

Înscrieți-vă cu același e-mail pe care îl utilizați pentru contul dvs. PayPal și sunteți gata.

Răspunde la sondaje

Veți primi invitații directe la sondaj prin e-mail. Completează-le și câștigă bani.

Retrage bani

De îndată ce atingeți pragul de plată, puteți retrage bani în contul dvs. Paypal.

Înscrie-te și câștigă!

Durează mai puțin de 30 de secunde

Ce este Survimo?

Survimo Paid Surveys face parte din schimbul global de studii de piață Opinodo. Încă din 2014, am efectuat milioane de sondaje online finalizate. Răspunsurile pe care le colectăm ajută la îmbunătățirea a nenumărate produse și servicii.

Sondajele sunt cheia în luarea deciziilor de afaceri în majoritatea companiilor. Tu, ca utilizator și consumator, ai cunoștințele și puterea de a modela viitoare produse. Părerea ta este valoroasă.

Deci, ar trebui să fiți plătit pentru participarea la sondaje. Acest lucru nu este doar pentru tine să faci bani online, ci și o dovadă clară a faptului că răspunsurile tale sunt folosite. Puteți face diferența cu sondajele noastre online plătite.

A face bani online este ușor cu sondajele Survimo

A câștiga bani online din sondajele Survimo este ușor și distractiv. Oferim tuturor un abonament pe viață gratuit. Oricine se poate alătura și câștiga bani pe internet gratuit.

Nu trebuie să aveți experiență pentru a participa la sondajele noastre online plătite. Ne pasă doar de opinia ta foarte sinceră.

Pentru a face lucrurile și mai ușoare, vom căuta sondaje care se potrivesc perfect profilului tău. Așadar, în loc să încerci să găsești sondaje pe cont propriu, stai pe loc și relaxează-te în timp ce noi căutăm pentru tine. De îndată ce găsim un sondaj plătit perfect, vă vom trimite o invitație directă prin e-mail.

Împărtășiți-vă răspunsurile cu noi și câștigați instantaneu bani online. Este la fel de simplu.

Vrei să faci un venit suplimentar?

Sondajele plătite sunt calea de urmat

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a face ușor bani online, sunteți în locul potrivit. Sondajele plătite Survimo pot fi accesate indiferent unde vă aflați. Ai nevoie doar de o conexiune stabilă la internet și de un telefon mobil, tabletă sau computer.

Blocat într-o sală de așteptare? Întâlnirea ta a fost amânată? Sau poate așteptați ca copiii voștri să vină acasă de la școală? Folosiți această oportunitate pentru a câștiga bani online în timpul liber, completând un sondaj sau două.

Bucurați-vă de toate beneficiile oferite de Survimo

Lucrează ca părinte acasă

Completarea sondajelor online este un succes uriaș în rândul părinților care stau acasă. Familiile trebuie să acopere o mulțime de cheltuieli diferite și asta poate fi adesea foarte dificil. Vestea bună este că, cu sondajele plătite Survimo, oricine poate câștiga bani de acasă. Poți să fii acasă cu micuțul tău și să câștigi bani online în același timp. A câștiga bani ca părinte acasă nu a fost niciodată atât de ușor.

Câștigați bani din camera dvs. de cămin

A trăi cu un buget strâns este dificil, mai ales în timpul facultății. Mulți studenți primesc un loc de muncă pentru a-și acoperi cheltuielile, dar asta nu le lasă timp liber. Cu sondaje online plătite, asta nu va fi o problemă. Puteți câștiga bani ca student și aveți suficient timp pentru a studia și a petrece timp cu prietenii. Deoarece sunt atât de flexibile, sondajele Survimo sunt o modalitate excelentă de a câștiga bani în timpul facultății.

Venituri suplimentare pentru pensionari

Most people think that making money in retirement is mission impossible. But, that is not true. Online surveys are a great additional income for the elderly and retirees. Senior citizens are important members of society and their opinion needs to be heard. Now, every senior can share their opinion through online paid surveys and make money while doing so. Surveys make a great side income.

Împărtășește-ți părerea, obține-ți recompensa

Plata pe Survimo este rapidă și ușoară.

Apreciem utilizatorii noștri și dorim să vă oferim tuturor cea mai bună experiență posibilă. De aceea trebuie să decideți cum doriți să fiți plătit. Indiferent dacă vei primi bani pe PayPal, vei primi carduri cadou gratuite sau vei dona banii, depinde în totalitate de tine.

Important este să vă înregistrați cu același e-mail pe care îl utilizați pentru contul dvs. PayPal. De îndată ce atingeți pragul de plată, vă puteți retrage banii din sondaj. În doar câteva clicuri, banii vor fi pe drum.

Continuați să participați la sondaje online și veți câștiga mai mulți bani online. Survimo este aici pentru a vă ajuta să vă creșteți veniturile și să faceți bani online oricând și oriunde.