fbpx
Select Page

CÂȘTIGAȚI DIN RĂSPUNSURILE DVS

Primiți până la 2€per răspuns

✅ Distractiv și liber să vă alăturați

✅ Plata rapida si usoara

Începeți să câștigați bani în 4 pași simpli

Inregistreaza-te

Va dura mai puțin de 30 de secunde din timpul tău. pur și simplu înregistrați-vă cu e-mailul pe care îl utilizați pentru contul dvs. PayPal și veți fi gata să începeți să câștigați astăzi.

Verifica-ti casuta

Vă vom trimite prin e-mail invitații pentru a participa la sondajele noastre. Fiecare sondaj este ales cu atenție pentru a se potrivi cu preferințele și calificările dumneavoastră.

Împărtășește-ți părerea

Completați sondaje oferindu-vă părerea foarte sinceră. Toate răspunsurile sunt anonime. Odată ce ai terminat, vei găsi banii în contul tău Survimo.

Timp de plată

După ce terminați câteva sondaje plătite, veți atinge pragul de plată. Retrage banii cu un singur clic și bucură-te de timpul tău.

Începeți să câștigați astăzi!

Este nevoie de mai puțin de 30 de secunde pentru a vă înscrie

Creșteți-vă veniturile cu sondaje plătite online Survimo

Survimo Paid Surveys este o ramură a bursei internaționale de cercetare de piață Opinodo. Din anul 2014 până astăzi, am efectuat milioane de sondaje finalizate. Răspunsurile au contribuit la modelarea numeroaselor produse și servicii în bine.

Fiecare răspuns pe care îl oferi este valoros și de aceea nu ar trebui să-l distribui gratuit. Sondajele plătite sunt o șansă excelentă de a câștiga bani ca părinte care sta acasă sau de a câștiga în timp ce ești la facultate.

La ce tip de sondaje plătite vei participa?

Sondajele joacă un rol cheie în luarea deciziilor în majoritatea afacerilor. Ele sunt folosite pentru a genera o conștientizare mai profundă a produsului sau serviciilor unei anumite companii.

Veți fi plătit pentru a vă oferi punctul de vedere pe diverse subiecte, cum ar fi politică, cumpărături și multe altele. Dacă vă place să vă exprimați opinia cu privire la o serie de cauze diferite, sondajele plătite sunt calea de urmat.

Împărtășește-ți părerea și câștigi bani în timp ce faci asta!

Câștigați bani în timpul liber

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă part-time, participarea la sondaje plătite este o modalitate excelentă de a câștiga niște bani. Cu toate acestea, nu este o meserie în sensul tipic al cuvântului. Asta, desigur, nu schimbă faptul că vei fi plătit pentru răspunsurile tale. Aceasta este o oportunitate grozavă de a face bani chiar și ca pensionar. De asemenea, nu există program; puteți face sondaje oricând doriți. Dacă observați că invitația a expirat, veți primi una nouă destul de curând.

Câștigați bani din mers cu sondaje

Ai nevoie doar de computer și de o conexiune la internet pentru a face sondaje plătite. Cu alte cuvinte, le puteți completa din aproape oriunde în lume. Sondajele plătite sunt o completare fantastică la stilul de viață nomad digital. Din câte știm, poți câștiga niște bani în timp ce ești în vacanță. Sondajele sunt ușoare și nu vă vor lua prea mult timp. Le puteți completa din mers sau la lucru de acasă.

Începeți să câștigați astăzi!

Este nevoie de mai puțin de 30 de secunde pentru a vă înscrie