fbpx
Select Page

CÂȘTIGAȚI DIN RĂSPUNSURILE DVS

Câștigați 2€ pe răspuns

✅ Distractiv și liber să vă alăturați

✅ Plata rapida si usoara

Cum să câștigi bani cu sondajele Survimo?

Înregistrează-te gratuit

Completați formularul de mai jos pentru a vă crea contul gratuit. Asigurați-vă că vă înregistrați cu e-mailul pe care îl utilizați pentru contul dvs. PayPal.

Așteptați invitații

Vă vom trimite invitațiile la sondaj direct în căsuța dvs. de e-mail. Verifică-l în mod regulat și nu vei rata nicio ocazie de a câștiga bani.

Răspunde la sondaje

Nu trebuie să aveți experiență pentru a participa la sondajele noastre plătite. Doar dă-ne părerea ta foarte sinceră și te vom recompensa.

Ia-ți banii

Plata pe Survimo este simplă și rapidă. Cu un singur clic, puteți retrage banii câștigați, împărtășindu-vă părerea.

Începeți să câștigați astăzi!

Este nevoie de mai puțin de 30 de secunde pentru a vă înscrie

Lucrați de acasă participând la sondaje Survimo

Survimo Paid Surveys este o secțiune a Opinodo, bursa de cercetare de piață planetară. De aproape un deceniu, gestionăm milioane de sondaje finalizate. Credem că sondajele permit o relație reciproc avantajoasă între companii și consumatori.

Răspunzând la sondaje, poți să îmbunătățești companiile și să faci bani online în același timp. Și partea cea mai bună? Poți face toate acestea fără a fi nevoit să părăsești casa.

Împărtășește-ți părerea și câștigă bani ușor

Știai că majoritatea companiilor depind de feedback-ul tău? Opinia ta contează și poate modela viitoarele produse și servicii. De aceea nu ar trebui să-ți dai cunoștințele gratuit. Susținând sondajele noastre plătite, acum vă puteți recompensa opinia.

Spune-ne ce crezi și câștigi bani făcând asta. Cu Survimo, puteți câștiga bani gratuit, indiferent unde vă aflați. Cu cât răspunzi la mai multe sondaje, cu atât vei câștiga mai mulți bani.

De ce să alegeți să câștigați online cu Survimo?

Câștigă bani fără a deveni angajat

Răspunsul la sondaje plătite este o modalitate bună de a câștiga niște bani în paralel. Puteți să vă alegeți „orele de lucru”. Puteți face sondaje din orice locație din lume, atâta timp cât aveți o conexiune la internet. Nu este de mirare de ce mulți nomazi digitali adoră acest tip de venit.

Nu există o modalitate mai bună de a câștiga ca pensionar

Având o mulțime de timp liber pe mâini, vârstnicilor le place absolut să răspundă la sondaje. Ca să nu mai vorbim de faptul că au multă experiență și companiile de cunoștințe le consideră foarte utile. Este o situație de tip câștig-câștig. Ești plătit, iar companiile oferă servicii și bunuri mai bune.

Folosește sondaje pentru a câștiga bani în timp ce ești la facultate

Dacă nu aveți timp pentru un loc de muncă obișnuit, deoarece participați la prelegeri, sondajele plătite sunt calea de urmat. Mulți studenți reușesc să câștige niște dolari participând la sondaje în timpul liber. Acum, puteți câștiga bani chiar din camera dvs. de cămin și încă aveți suficient timp pentru a studia.

Începeți să câștigați astăzi!

Este nevoie de mai puțin de 30 de secunde pentru a vă înscrie