fbpx
Select Page

Survimo – jednostavan način da zaradite novac od kuće

Bilo da ste roditelj koji ostaje kod kuće, student ili jednostavno želite da zarađujete od kuće, na pravom ste mjestu. Survimo vam daje priliku da povećate svoj prihod bez napora uz plaćene ankete. Bilo kada i bilo gdje. A najbolji dio je – nije vam potrebno nikakvo iskustvo ili vještine da biste ispunili ankete.

To je prilično jednostavno. Uzmite svoj omiljeni uređaj, povežite se na internet i počnite zarađivati sa Sruvimoom. I ne brini. Vodit ćemo vas kroz proces tako da možete početi primati ankete u kratkom roku. Osim toga, u tekstu ćemo podijeliti nekoliko savjeta o tome kako dobiti više anketa i zaraditi više novca. Zato pažljivo pročitajte.

Početak rada sa Survimoom

Možete se besplatno prijaviti na Survimo za manje od minute. Da, tako je. Bilo da koristite mobilni telefon, laptop ili tablet, nije bitno. Bitno je samo da imate internet vezu. Za kreiranje vašeg profila trebat će nam neki osnovni lični podaci (ime, adresa e-pošte, itd.). Nakon što popunite formular za registraciju, od nas ćete dobiti e-poruku s potvrdom. A kada aktivirate svoj račun na linku, sve je spremno.

Zašto ispunjavati plaćene ankete?

Pa, osim očiglednog razloga – generiranja većeg prihoda, postoji mnogo razloga zašto su plaćene ankete tako sjajne. Za početak, ankete možete polagati doslovno svuda gdje postoji internetska veza. I nije važno da li ste noćna sova ili jutarnja osoba. Možete birati kada ćete ih završiti. Samo zamislite mogućnosti. Vozite se autobusom, sjedite u kafiću, čekate u dugom redu ili imate problema da zaspite – nebo je granica.

Štaviše, svako može pristupiti plaćenim anketama, bez obzira na nivo obrazovanja. Ne tražimo diplome, niti nas zanimaju certifikati. Svako ima priliku da bude dio rastuće zajednice, podijeli svoja razmišljanja i zaradi pritom. Jedino ograničenje na koje možete naići je minimalna dob. Trebat će vam dozvola roditelja da kreirate račun ako ste maloljetni.

Jednom kada se prijavite na Survimo, konačno ćete dobiti priliku da pomognete u oblikovanju budućih proizvoda/usluga kompanija koje koristite. To je dobitna situacija i za vas i za kompanije koje stoje iza te robe. Jasno je da ove kompanije žele da čuju šta vi, kao njihov korisnik, imate da kažete o njihovim proizvodima. Kako bi ih u budućnosti mogli učiniti boljim. I spremni su da plate za vaše misli. Pa zašto ne iskoristiti priliku da zaradite novac za svoje mišljenje?

Prikupljanje vaših nagrada od Survima

Prvi razlog zašto ljudi počinju da se bave plaćenim anketama su nagrade koje dobijaju za to. Tačnije, gotovina. Pa hajde da objasnimo kako to funkcioniše.

Prvo se prijavite i popunite svoj profil što je više moguće kako bismo vas mogli bolje upoznati. Kada primite svoju prvu pozivnicu za anketu u e-mailu, otvorite je i počnite to raditi kad god nađete vremena za to. U zavisnosti od dužine ankete, teme ili kombinacije različitih faktora, svaka anketa će imati različitu vrijednost. Neke ankete će vam platiti više od drugih. Stoga provjerite koliko vam je potrebno vremena i novac koji ćete zaraditi za to prije nego što počnete to raditi. Uvijek ističemo te vrijednosti u svakoj pozivnici za anketu koju primite.

Kada dostignete prag isplate, možete prenijeti svoju zaradu na PayPal račun. I biće dostupan za povlačenje za nekoliko radnih dana. Vašu zaštitu i privatnost smatramo našim glavnim prioritetom. Zato vam, pored zaštite vaših podataka, pružamo najbolju korisničku uslugu. Možete ih kontaktirati ako naiđete na probleme sa svojim računom ili zaradom, ili ako imate bilo kakva pitanja u vezi s anketama.

Iskoristite plaćene ankete na najbolji način

Prva stvar koju treba da uradite da biste dobili više anketa u inbox je da u potpunosti popunite svoj profil na Survimu. Posjedovanje kompletnog profila pružit će nam bolji uvid u vaše preferencije i navike. A to će direktno uticati na broj i vrstu anketa koje dobijete od nas. Ako dobijemo prave informacije o vama, možemo vam početi slati još anketa za koje ćete se kvalifikovati.

Sljedeća stvar koju trebate imati na umu je da je dosljednost ključ za zaradu plaćenim anketama. Istina je da možete birati vrijeme za obavljanje anketa. I to je ono što ih čini tako sjajnim. Ali takođe bi bilo pametno imati grubi plan kada ćete raditi te ankete. To će vam pomoći da ostanete dosljedni i gomilate svoju zaradu. Iako je dobro imati neku vrstu plana, ne zaboravite da ste uvijek zaduženi za svoje radno vrijeme. Konačno, vi ste sami sebi gazda.

Uvijek budite iskreni kada ispunjavate plaćene ankete. Ankete kompanije cijene iskrene odgovore jer žele dobiti samo prave informacije o svojim proizvodima. Zato pružaoci anketa imaju svoje načine da kažu jeste li iskreni ili ne. Ovo može uticati na to da li se kvalifikujete za anketu ili ne. Dakle, kako biste izbjegli diskvalifikovanje usred ankete i gubljenje vremena, uvijek dajte iskrene odgovore.

Pridružite se Survimu za jednostavne i korisne ankete

Sada je najbolje vrijeme da počnete zarađivati od kuće. A to možete učiniti bez posebnih vještina pridruživanjem Survimo platformi i njenoj rastućoj zajednici. Platforma je jednostavna za korištenje i svako može njome upravljati. Lako možete pronaći nove ankete i pratiti svoju zaradu u bilo kojem trenutku. Možete zaraditi novčane nagrade jednostavnim izražavanjem svojih misli o raznim temama. A pomažući kompanijama da poboljšaju svoje poslovanje, možete zaraditi bez obzira na lokaciju. Pa zašto ne isprobati Survimo i vidjeti koliko možete zaraditi? Nemate šta da izgubite jer je pridruživanje besplatno i jednostavno.

Istražite druge opcije

Sponzorisane veze

Iskoristite sve plaćene ankete. Kliknite ispod i zaradite još više.