fbpx
Select Page

O Survimu

Survimo je besplatna online platforma koja svojim korisnicima nudi najzabavnije i najzanimljivije ankete. Uz vašu vrijednu pomoć, kompanije širom svijeta unapređuju svoje proizvode, čineći život lakšim i ugodnijim za sve.

Ne trebaju vam nikakve vještine ili iskustvo da biste bili dio ovoga, samo želimo čuti vaše mišljenje. Za početak, jednostavno kliknite ispod i kreirajte svoj profil.

Naš glavni cilj: Izgradnja svijeta boljih proizvoda

Survimo Team

Prvo smo stekli znanje o istraživanju tržišta. Shvatili smo da bi kompanije i organizacije platile da saznaju vaše mišljenje. Sljedeći korak bio je stvaranje Survimoa — web stranice koja povezuje vaše mišljenje s onima koji ga cijene.

Obični ljudi bi trebali imati pravo glasa u oblikovanju svijeta oko nas. Ne samo da dobijate nagradu, već dijeljenje svojih misli također znači da možete utjecati na tržište na smislen način. Time što ste dio javnog mnijenja, zajednicu činite boljim mjestom za sve nas.

Uz tako važnu ulogu, najmanje što možemo učiniti je ponuditi novčane nagrade našim korisnicima. Za nas je svako mišljenje ključno.

Postanite Survimo član već danas!