fbpx
Select Page

ZARADITE OD VAŠIH ODGOVORA

Osvojite do 2€ po odgovoru

✅ Zabavno i besplatno pridružiti se

✅ Brzo i jednostavno plaćanje

Počnite zarađivati u 4 jednostavna koraka

Prijavite se besplatno

To će trajati manje od 30 sekundi vašeg vremena. jednostavno se registrirajte s e-poštom koju koristite za svoj PayPal račun i bit ćete spremni da počnete zarađivati već danas.

Provjerite inbox

Poslat ćemo vam e-mail pozive da učestvujete u našim anketama. Svaka anketa je pažljivo odabrana kako bi odgovarala vašim željama i kvalifikacijama.

Podijelite svoje mišljenje

Popunite ankete tako što ćete dati svoje vrlo iskreno mišljenje. Svi odgovori su anonimni. Kada završite, novac ćete pronaći na svom Survimo računu.

Vrijeme plaćanja

Nakon što završite nekoliko plaćenih anketa, doći ćete do praga plaćanja. Povucite novac samo jednim klikom i uživajte u vremenu.

Počnite zarađivati već danas!

Za prijavu je potrebno manje od 30 sekundi

Povećajte svoj prihod uz Survimo Online plaćene ankete

Survimo Paid Surveys je ogranak međunarodne burze za istraživanje tržišta Opinodo. Od 2014. godine do danas izvršili smo milione popunjenih anketa. Odgovori su pomogli da se brojni proizvodi i usluge oblikuju na bolje.

Svaki vaš odgovor je vrijedan i zato ga ne biste trebali dijeliti besplatno. Plaćene ankete su odlična prilika da zaradite novac kao roditelj koji ostaje kod kuće ili zaradite dok ste na fakultetu.

U kojoj vrsti plaćenih anketa ćete učestvovati?

Ankete igraju ključnu ulogu u donošenju odluka u većini preduzeća. Koriste se za stvaranje dublje svijesti o proizvodu ili uslugama određene kompanije.

Bićete plaćeni da iznesete svoje gledište o raznim temama kao što su politika, kupovina i mnoge druge. Ako volite iznositi svoje mišljenje o nizu različitih razloga, plaćene ankete su pravi način.

Zaradite novac u slobodno vrijeme

Ako tražite posao sa skraćenim radnim vremenom, učešće u plaćenim anketama je odličan način da zaradite nešto novca. Međutim, to nije posao u tipičnom smislu te riječi. To, naravno, ne mijenja činjenicu da ćete biti plaćeni za svoje odgovore. Ovo je odlična prilika da zaradite novac čak i kao penzioner. Takođe, nema rasporeda; možete raditi ankete kad god želite. Ako primijetite da je pozivnica istekla, uskoro ćete dobiti novu.

Zaradite novac u pokretu uz plaćene ankete

Za obavljanje plaćenih anketa potreban vam je samo računar i internet veza. Drugim riječima, možete ih završiti s gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu. Plaćene ankete su fantastičan dodatak digitalnom nomadskom načinu života. Koliko znamo, možete zaraditi nešto novca dok ste na odmoru. Ankete su jednostavne i neće vam oduzeti mnogo vremena. Možete ih završiti u pokretu ili raditi od kuće.

Počnite zarađivati već danas!

Za prijavu je potrebno manje od 30 sekundi