fbpx
Select Page

ZARADITE OD VAŠIH ODGOVORA

Osvojite do 2€ po odgovoru

✅ Zabavno i besplatno pridružiti se

✅ Brzo i jednostavno plaćanje

Kako zaraditi novac uz Survimo ankete?

Register for free

Ispunite obrazac ispod da kreirate svoj besplatni račun. Obavezno se registrirajte s e-poštom koju koristite za svoj PayPal račun.

Čekajte pozivnice

Poslat ćemo pozivnice za ankete direktno u vaš inbox. Provjeravajte ga redovno i nećete propustiti priliku da zaradite novac.

Odgovorite na ankete

Ne morate imati nikakvo iskustvo da popunite naše plaćene ankete. Samo nam dajte svoje iskreno mišljenje i mi ćemo vas nagraditi.

Uzmi svoj novac

Plaćanje na Survimo je jednostavno i brzo. Samo jednim klikom možete podići novac koji ste zaradili dijeljenjem svog mišljenja.

Počnite zarađivati već danas!

Za prijavu je potrebno manje od 30 sekundi

Radite od kuće ispunjavajući Survimo ankete

Survimo Paid Surveys je dio Opinodoa, berze za istraživanje planetarnog tržišta. Već skoro deceniju obrađujemo milione popunjenih anketa. Vjerujemo da ankete omogućavaju obostrano koristan odnos između kompanija i potrošača.

Odgovarajući na ankete, možete unaprijediti kompanije i istovremeno zaraditi na internetu. A najbolji dio? Sve ovo možete učiniti bez potrebe da napuštate svoj dom.

Podijelite svoje mišljenje i lako zaradite

Jeste li znali da većina kompanija ovisi o vašim povratnim informacijama? Vaše mišljenje je važno i može oblikovati buduće proizvode i usluge. Zato svoje znanje ne treba davati besplatno. Ispunjavanjem naših plaćenih anketa sada možete nagraditi svoje mišljenje.

Recite nam šta mislite i tako zaradite novac. Uz Survimo, možete zaraditi novac besplatno, bez obzira gdje se nalazite. Što više anketa odgovorite, više ćete novca zaraditi.

Zašto odabrati zaradu putem interneta sa Survimoom?

Zaradite novac bez da postanete zaposlenik

Odgovaranje na plaćene ankete je dobar način da zaradite nešto novca sa strane. Možete odabrati svoje “radno vrijeme”. Ankete možete raditi sa bilo koje lokacije u svijetu, sve dok imate internetsku vezu. Nije ni čudo zašto mnogi digitalni nomadi obožavaju ovu vrstu prihoda.

Ne postoji bolji način da zaradite novac kao penzioner

Sa dosta slobodnog vremena, stariji ljudi apsolutno vole odgovarati na ankete. Da ne spominjemo činjenicu da imaju mnogo iskustva i znanja koje kompanije smatraju vrlo korisnim. To je win-win vrsta situacije. Bićete plaćeni, a kompanije nude bolje usluge i robu.

Koristite ankete da zaradite novac dok ste na fakultetu

Ako nemate vremena za redovan posao jer pohađate predavanja, plaćene ankete su pravi način. Mnogi studenti uspijevaju zaraditi nešto novca ispunjavajući ankete u svoje slobodno vrijeme. Sada možete zaraditi novac direktno iz svoje sobe u studentskom domu i još uvijek imate dovoljno vremena za učenje.

Počnite zarađivati već danas!

Za prijavu je potrebno manje od 30 sekundi